Printer Friendly Version Учешће С.Божовић, државног секретара у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања на Регионалном форуму националних координатора одрживог развиоја, четвртак, 22. фебруар 2018. @ 5 March 2018 06:53 AM

У Минску је 21. и 22. фебруара 2018. године одржан Регионални форум националних координатора одрживог развоја земаља Европе и централне Азије. Форум је организован на иницијативу Р.Белорусије и уз подршку УН, а у раду форума су учествовали представници 40 држава. Форум је отворио председник Владе Р.Белорусије А.Кобјаков, а у раду форума су учествовали А.Мохамед, заменик ГС УН,  МСП Р.Белорусије В.Макеј и М.Шоткина, национални координатор одрживог развоја Р.Белорусије.
Делегацију Р.Србије је представљала Стана Божовић, државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Р.Србије. У саставу делегације су били и Јасмина Мурић из Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања као и Данило Арсенијевић, саветник у кабинету министра без портфеља задуженог за демографију и популациону политику, Славице Ђукић Дејановић.
Током одржавања Регионалног форума, државни секретар С.Божовић је имала састанак са замеником министра рада и социјалне заштите Р.Белорусије В.В.Коваљковим.